Profesionalita

Alkohol testery sú špecifické elektronické prístroje, ktoré sú vybavené viacerými funkciami, softvérom a rôznymi doplnkami. Orientácia v ponuke nemusí byť pre zákazníka jednoduchá. Vďaka dlhoročnej praxi s týmto druhom tovaru sa v ňom naozaj vyznáme a vieme zodpovedať každú otázku, čím vieme okamžite pomôcť.

Radi Vám pomôžeme s výberom a zodpovieme všetky otázky. Stačí len zavolať na naše telefónne číslo (033/ 20 25 002) od pondelka do piatku v čase od 08:00 do 16:00, alebo nám môžete jednoducho poslať e-mail na adresu objednávky@dreger.sk.

Predtým, než akýkoľvek prístroj zasielame, je u nás skontrolovaný, kalibrovaný a taktiež je otestovaná jeho funkčnosť. Robíme všetko pre to, aby bol prístroj ihneď po jeho vybalení pripravený na použitie a mal všetky vlastnosti, ktoré Vám na našej stránke prezentujeme. Spoľahnite sa na odborníkov a dostanete presne to, čo hľadáte a potrebujete.

Kúpou produktu z nášho sortimentu však naša starostlivosť o zákazníka nekončí. Ak už ide o veľkú firmu alebo jednotlivca, vždy sa snažíme spoločne nájsť to najlepšie riešenie, ktoré vyhovuje špecifickým požiadavkám a potrebám. Zabezpečujeme profesionálny servis a kalibráciu nami dodaných prístrojov, aby ste sa na ich funkčnosť mohli dlhodobo spoľahnúť. Preto Vám garantujeme, že budete s našimi službami spokojní.

Naša práca je pre nás záväzok a preto pristupujeme k Vašim požiadavkám zodpovedne.

Na základe Vašich ohlasov po nákupe a prípadne dlhodobo počas ďalšieho kontaktu napríklad pri potrebe kalibrácie sa snažíme naše služby neustále vylepšovať tak, aby ste boli s nami spokojní.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz