Pilulka, ktorá dokáže oklamať alkohol tester?? Nie je dobrý nápad!

Možno ste už niekedy premýšľali nad tým, čo by sa stalo, keby existovala pilulka, ktorá dokáže rapídne znížiť úroveň alkoholu v krvi, aby ste sa vedeli dostať domov aj po vypití bez toho, aby ste boli policajtom potrestaný.

Pravdou je, že áno, také tabletky existujú! Ďalšou veľkou pravdou je, že vôbec nie je dobrý nápad ju použiť! Dokonca aj keď ste veľmi statočný (a kto by nebol po vypití 5 pív?!), a pustíte sa do šoférovania s pivom v žalúdku. Lebo sa ľahko môže stať, že Vás zastavia policajti, aby Vás podrobili dychovej skúške, lebo ste neboli schopný udržať vozidlo medzi dvomi čiarami na ceste...a Vy nenafúkate! Všetci sa čudujú (vrátane Vás), policajti Vás nechápavo pustia ďalej bez pokuty, tešíte sa ako nikdy predtým, ale len dovtedy, pokiaľ Vás nezastaví prvý strom v zákrute...samozrejme sa Vám nič nestane (ach, šťastie opitých), a našťastie ste nikoho ani nezrazili. Toto je NAJLEPŠÍ koniec. Ale mohlo sa to skončiť aj oveľa horšie.

 
Táto "zázračná guľka" bola vynájdená v Indii, ktorá potom veľmi rýchlo dosiahla Spojené štáty samozrejme, a tam bola normálne na predaj chvíľu, pokiaľ ju nezakázali – vôbec sa tomu ináč nečudujeme.

Môže to byť čokoľvek indiánske alebo čínske, keď vypijete 5 poldecákov, neexistuje nič na svete, čo by Vám zaručilo triezvu hlavu.

Takže možno by bolo lepšie uvažovať nad tým, ako sa dostanete domov po večeri strávenom s alkoholom, ešte predtým, než sa dostanete na miesto činu a nie nad tým, ako oklamať alkohol tester spolu s policajtmi.

Ináč, keď ste už vytriezveli, ale tušíte, že to ešte nie je „za volant“, otestujte sa pomocou alkohol testera, aby ste hrali na istotu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz